TOTO STE NEČAKALI! ČO VŠETKO SA DÁ RIADIŤ PROSTREDNÍCTVOM MOBILU?

TOTO STE NEČAKALI! ČO VŠETKO SA DÁ RIADIŤ PROSTREDNÍCTVOM MOBILU?

V dnešnej dobe sú ovládače snáď už na všetko. Človek z pohodlia svojho gauča môže ovládať na diaľku už okrem televízora a hi-fi veže aj nový automatický vysávač, osvetlenie a iné domáce spotrebiče. Čo však môže ovladátať podnikateľ mobilom? My vám to prezradíme!

 

 

ZDOKUMENTUJTE SVOJU PRÁCU

V rámci servisných služieb vám mobilné appky pomôžu zdokumentovať všetku vašu dokončenú prácu,  alebo prostredníctvom aplikácie Venzeo môžete nahlásiť nevyriešený problém v teréne. Vďaka fotografií rýchlo presmerujete riešenie problému na správnu osobu. Ak je váš zákazník nespokojný s rýchlosťou dodania tovaru, alebo dokončenia zákazky, vďaka mobilnej aplikácii máte dôkaz, že ste vašu prácu nemohli dokončiť skôr. Nech už je dôvod akýkoľvek. Či už tam bolo auto blokujúce vjazd, alebo dvere boli nefunkčné…

 

CHATUJTE SO ZÁKAZNÍKMI

Na komunikáciu dnes nájdete stovky aplikácii. Jednou z naozaj vydarenou je Livechatoo, ktorá vám zabezpečí priamy kontakt s návštevníkmi vášho webu. Zvýšite tak konverziu návštevníkov na zákazníkov.  Celkovo zaznamenáte až o 20% viac objednávok a až o 25% objemnejší nákup.  Aby bola komunikácia so zákazníkmi efektívna, aplikácia ponúka viacero jazykových mutácií a vlastný dizajn. Rovnako môžete posielať prostredníctvom aplikácie súbory a môžete ju použiť pre neobmedzený počet domén.

 

Mohlo by Vás zaujímať: AKO SPOZNAŤ KVALITNÚ APPKU?

 

FAKTÚRUJTE ONLINE

Medzi podnikateľmi sa online fakturačné systémy stávajú čoraz obľúbenejšími.  Aby online fakturačná aplikácia skutočne podnikateľovi uľahčovala prácu, mala by umožňovať vyhotovenie preddavkovej (zálohovej, resp. pro forma faktúry), vyhotovenie opravnej faktúry, fakturáciu zo smartfónu alebo tabletu.  Dôležitým kritériom pre výber dobrej online fakturačnej aplikácie je aj jej aktuálnosť. Mali by teda byť zapracované aktuálne zákony a iné predpisy a mala by garantovať bezpečnosť uložených údajov a pravidelné zálohovanie. Okrem týchto základných vlastností, ktoré účtovná aplikácia by mala mať SuperFaktúra umožňuje prepojenie s internetovým obchodom, vytváranie samostatných číselných radov pre faktúry v tuzemskej mene a zahraničnej mene, automatické zasielanie upomienok pri nezaplatení faktúry v lehote splatnosti, vystavovanie pravidelných faktúr (napríklad každý mesiac). Veľkou výhodou je aj to, že spolupracuje so službou Hybridná pošta. Platbu možno uskutočniť prostredníctvom QR kódu alebo tlačidla pre online platbu umiestneného priamo na faktúre. 

 

VYTVORTE SI CENOVÉ PONUKY

Pre každého podnikateľa, ako aj obchodníka vo firme je vytváranie cenových ponúk dôležitou súčasťou práce. Appka Offeris je zameraná práve na ich vytváranie. Už sa nemusíte zaoberať formou, štatistikami, katalógmi produktov a cenníkmi, ale len samotnému obsahu. V rámci profesionálneho dizajnu si ľahko vygenerujete cenovú ponuku pre konkrétneho obchodného partnera spolu s komplexnou správou – obchodným prípadom. Súčasťou je aj správa firemných kontaktov a odosielanie hromadných mailov. Nemusíte sa tak venovať obchodu, ale zarábaniu peňazí!

 

SKLAD POD KONTROLOU

Prostredníctvom mobilnej appky sa dá viesť nielen účtovníctvo, ale aj skladové hospodárstvo. Moderné skladové mobilné appky slúžia na riadenie a optimalizáciu skladových prevádzkových procesov (príjem od dodávateľov, naskladnenie tovaru do skladu - na skladové pozície, operatívne presuny tovaru medzi skladovými pozíciami, expedícia tovaru, preprava tovaru k zákazníkom). Skladník pri svojej práci používa priemyselné PDA zariadenia.  Riešenie sMOBILE WMS monitoruje všetky informačné toky súvisiace s pohybom tovaru v sklade, je on-line prepojený s primárnym informačným systémom a preto má manažment, vedúci skladu, poprípade ďalší zodpovední pracovníci v informačnom systéme reálny prehľad o skladových zásobách.

 

VEDENIE FIRMY

Pre vedenie firmy je dobrou voľbou aplikácia FLOWii. Základnou myšlienkou FLOWii je priniesť podnikateľom jednu online aplikáciu, ktorá im pomôže pri riadení ich podnikania ako celku. Zákazníci, obchod, úlohy, zákazky, financie či jednoduchá správa faktúr. Rôzne online nástroje na riešenie rôznych situácii. Fungujú ako samostatné riešenia a zároveň navzájom spolupracujú ako jeden systém. Vďaka tomu ponúkajú živnostníkom či firmám komplexnejší prehľad o ich podnikaní a zároveň šetria čas pri evidencii, hľadaní a spájaní informácií z rôznych nástrojov.

 

pre beapp.sk pripravil Michal Ondruš

Zobraziť všetky články